Αρχική » » Πεινάω σας λέω...Πεινάω τον κόσμο" *

Πεινάω σας λέω...Πεινάω τον κόσμο" *

H ανθρώπινη ζωή είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Και για τον ΣΥΡΙΖΑ, πάνω απ'όλα σημασία έχει η ζωή των ανθρώπων. Νομίζω και η Νέα Δημοκρατία και το ΛΑΟΣ και το ΚΚΕ, δεν έχουν αντίθετη γνώμη. Αλλά οι άνθρωποι της Υπατίας, ανήκουν μάλλον σε άλλο είδος. Και είναι υπό... εξαφάνιση. Η κ. Μπιρμπίλη δήλωσε αναρμόδια για την εξαφάνιση αυτών των ανθρωποειδών. Η SIEMENS, παρόλο που η μεταφορά των ανθρώπων από την Κρήτη, έγινε με την ευγενική της χορηγία, για να πάθουμε την γνωστή αμνησία σκανδάλων που χαρακτηρίζει τον Έλληνοsapiens, ξέχασε να τους σπονσοράρει. Τα ΜΜΕ, χύσαν τα γνωστά δάκρυα και οι πρυτάνεις ξεσκόνησαν τα σακάκια τους ξεφυσώντας ανακουφισμένοι που τους άδειασαν την γωνιά. Περιμένουμε την ευγενική χορηγία των φιλοζωϊκών οργανώσεων μήπως και καταλάβει κανένας το χοντρό πολιτικό παιχνίδι που παίχτηκε στην πλάτη των φουκαράδων. Πώς να τους πεις πόσο μάταιος είναι αυτός ο αγώνας πείνας;


Καλή μας χώνεψη

*Γιάννης Ρίτσος, 3x111 τρίστιχα



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger