Αρχική » » Εξευτέλισαν το ποδοσφαίρο! Απίστευτη αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπυ και επίθεση σε παίκτες του ΠΑΟ μετά τη ληξη του αγώνα.

Εξευτέλισαν το ποδοσφαίρο! Απίστευτη αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπυ και επίθεση σε παίκτες του ΠΑΟ μετά τη ληξη του αγώνα.


Γράφει ο ποδοσφαιρικός
Νέα παράσταση ντροπής σήμερα στο Καραϊσκάκη στο  ντέρμπι των λεγόμενων μεγάλων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι και με κορυφαίο τον διαιτητή Καλόπουλο λύγισε στις καθυστερήσεις με 2-1 τον Παναθηναϊκό που κατέβηκε χωρίς το μεγάλο...  σταρ του και mvp του περασμένου πρωταθλήματος Γιάννη Σπάθα.
Βλέπετε τα κόζα έχουν αλλάξει φέτος και από τον Πατέρα , οι "ισορροπίες"  πέρασαν στα χέρια Μαρινάκη. Για αυτό και οι φίλοι του Ολυμπιακού αλλά και η ποδοσφαιρική πιάτσα ήταν σίγουρη πως το πρωτάθλημα τελείωσε (δες εδώ) . Η ίδια κακόγουστη παράσταση παίζεται κάθε χρόνο κι όχι μόνο από τους διαιτητές αλλά και αθλητικά δικαστήρια , αποφάσεις ΕΠΟ κλπ. 
Συνήθως ευνοούμενος είναι ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια με εξαίρεση την περυσινή χρονιά που ο Πατέρας πήρε το πάνω χέρι , ή πολύ παλιότερα που τα καλύτερα "κονέ" είχε ο Δημήτρης Μελλισανίδης και η ΑΕΚ είχε πάρει κ αυτή κάποια πρωταθλήματα. 
Αυτό που αλλάζει είναι οι διαιτητές στο πέρασμα των χρόνων. Από τον αλήστου μνήμης Σπανέα (εποχές καπετάνιου) περάσαμε σε Παπουτσέληδες , Παπαπέτρου , Μποροβήλους , Κασναφέρηδες και και  ....  που να τους θυμηθείς όλους. Φτάσαμε στο μεγάλο Γιάννη Σπάθα της περασμένης σεζόν που καθάρισε σαν αυγό τον ΠΑΟΚ του Σάντος και απόψε ανέτειλε το άστρο του μεγάλου Δημήτρη Καλόπουλου! 
Και τι δεν έκανε αυτό το...καλόπαιδο ο Καλόπουλος. Καθαρό πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο τέλος του α΄ ημιχρόνου το μετέτρεψε σε επιθετικό φάουλ ενώ ο επιτιθέμενος δεν έχει ακουμπήσει καν τον Τοροσίδη που μπουρδουκλώνεται και κοντρολάρει με το χέρι. Στη συνέχεια στο β΄ ημίχρονο κι ενώ  το σκορ ήταν 1-1 ο Κατσουράνης σκοράρει ενώ τον καλύπτουν 3 παίκτες και ο επόπτης ανακαλύπτει οφ σαιντ . Σα να μην έφταναν αυτά στις καθυστερήσεις ο Καλόπουλος κατακυρώνει γκολ οφ σαιντ του Τζιμπούρ καθώς ο Πάντελιτς είναι μπροστά από το Τζόρβα και προφανέστατα επηρεάζει τη φάση.  Αντί λοιπόν 1-2 ή 1-3 έγινε 2-1. Εύγε...
Αλήθεια πότε θα μπει ΔΝΤ και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μπας και γλιτώσουμε από όλους αυτούς . Διαιτησίες ,παράγκες , υπόκοσμος, στησίματα , "επενδυτές"επιχειρηματίες της νύχτας κ άλλα πολλά.  Πότε  θα  δούμε κανονικό ποδόσφαιρο ; πότε θα μπορέσει η Λάρισα να ξαναδιεκδικήσει πρωτάθλημα και να το πάρει. Πότε θα μπορέσει ένας παίκτης σαν το Βιεϊρίνια να σηκώσει πρωτάθλημα , αν δεν παίζει στους 2 "μεγάλους" εκτός των γηπέδων; Πότε θα μπορέσουν να επιβιώσουν παράγοντες σαν το Ντέμη και το Ζαγοράκη που δεν έχουν το χρήμα και τις άκρες στα παρασκήνια; Πότε ο Άρης , ο Ηρακλής , ο Πανιώνιος θα παίζουν με διαιτησίες 50-50 ; 
Πότε δεν θα βλέπουμε κάφρους να εισβάλουν στο γήπεδο και να κυνηγούν παίκτες του αντιπάλου όπως έγινε απόψε ; 
Μάλλον ποτέ γιατί όπως είχε πει κ ο Σημίτης κάποτε "Αυτή είναι η Ελλάδα" .Και το ποδόσφαιρο είναι ένας ακόμη καθρέπτης της.

ο ποδοσφαιρικός


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger