Αρχική » » Σχεδόν μηδενίστηκε η διαφορά ΠΑΣΟΚ – ΝΔ

Σχεδόν μηδενίστηκε η διαφορά ΠΑΣΟΚ – ΝΔ

Εντυπωσιακή αλλαγή του συσχετισμού των πολιτικών δυνάμεων, που αγγίζει τα όρια της ανατροπής, καταγράφει δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται αύριο στο περιοδικό “Επίκαιρα”.
Το ΠΑΣΟΚ προηγείται με 33% και η Νέα Δημοκρατία ακολουθεί με...
 32%, η διαφορά δηλαδή βρίσκεται στα όρια του στατιστικού λάθους. Εντυπωσιακή άνοδο σημειώνει το ΚΚΕ με 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ που φτάνει το 5% και οι Οικολόγοι που με 4% δείχνουν να περνούν άνετα το κατώφλι της Βουλής.
Μικρή πτώση καταγράφεται για το ΛΑΟΣ που το ποσοστό του πάντως φτάνει το 5%. Η Δημοκρατική Συμμαχία, της Ντόρας Μπακογιάννη, είναι μόλις στο 2%, λίγο πάνω από την Eξωκοινοβουλευτική Aριστερά που παίρνει 1,5% και λίγο κάτω από τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη που παίρνει 2,5%. Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής της VPRC, η αποχή, τα άκυρα και τα λευκά αθροίζουν 44,8%.
Εντυπωσιακά είναι επίσης τα στοιχεία που προκύπτουν στα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκόπησης.
Το 74% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση, το 50% θεωρεί ότι η χώρα πρέπει να απεμπλακεί από το Μνημόνιο και το 84% δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης από την ελληνική κυβέρνηση.
Ολόκληρη η δημοσκόπηση δημοσιεύεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Επίκαιρα που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger