Αρχική » » Το πανεπιστήμιο πήρε τον τίτλο του υπουργού άμυνας

Το πανεπιστήμιο πήρε τον τίτλο του υπουργού άμυνας


Να που και τα γερμανικά πανεπιστήμια κάνουν λάθη!  "Πολύ ελλιπής εργασία με πολλά λάθη", αποφαίνεται τώρα η επιτροπή, η οποία πριν λίγο καιρό βρήκε "άριστη" την εργασία  χορήγησε με αριστείο τον τίτλο του... δόκτωρα στον δικηγόρο  Κάρολο-Θεόδωρο τσου Γκούτενμπεργκ! Αυτό θα πει συνέπεια, επιστημονική! Αν δεν ήταν υπουργός θα έπαιρνε τον τίτλο; Αν δεν τον έβγαζε "στη σέντρα" του γερμανικού κοινοβουλίου σύσσωμη η αντιπολίτευση θα του πείραζε κανένας τον τίτλο; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ. 
Σήμερα πάντως, στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στο γερμανικό κοινοβούλιο, τον "έκαναν σκόνη" και τον διέλυσαν οι αγορητές της αντιπολίτευσης. Παρακολούθησα τη συζήτηση και  θαύμασα το θάρρος του υπουργού άμυνας, ο οποίος άκουσε τα εξ αμάξης αμίλητος πολλές φορές, με προσβλητικές εκφράσεις αρκετές φορές από τους αγορητές και δεν έφυγε από την αίθουσα. Αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν να παρακαλέσει το πανεπιστήμιο να του αφαιρέσουν τον τίτλο, αφού ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι έκανε αρκετά λάθη στην εκπόνηση της εργασίας. Το ύφος του στην παραπάνω φωτογραφία τα μαρτυρά όλα. Μόνο που η "Αντζελίνα" δεν τον "παραίτησε" ακόμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger