Αρχική » » Ο Γκούτενμπεργκ τα "έχει χαμένα!

Ο Γκούτενμπεργκ τα "έχει χαμένα!

Μια πρωτότυπη διαμαρτυρία έγινε σήμερα στο Βερολίνο από αρκετές εκατοντάδες διαδηλωτές. Κρέμασαν τα παπούτσια (να πάρει παπούτσι που λέμε και να φύγει, να παραιτηθεί ο υπουργός άμυνας), ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη παραίτηση του υπουργού άμυνας. Είναι γνωστό ότι ο υπουργός είχε μια μεγάλη περιπέτεια με την "λογοκλοπή" κατά την.... εκπόνηση της διδακτορικής του διατριβής. Ύστερα από το "σούσουρο" που δημιουργήθηκε και την απολογία του στη βουλή στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση, υποχρεώθηκε να ζητήσει από το πανεπιστήμιο να του αφαιρεθεί ο τίτλος του δρ., πράγμα που έγινε, αλλά η ιστορία δε σταματά εδώ. Σύσσωμη η αντιπολίτευση απαιτεί την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού άμυνας, αλλά αυτός κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Το ίδιο δεν καταλαβαίνει και η Αντζελίνα. Στα πλαίσια αυτής της διαμαρτυρίας ήταν και η σημερινή διαδήλωση στο Βερολίνο. Ο καθηγητής Νόρτεμαν δήλωσε ότι μπορεί να υποβληθεί και μήνυση στον υπουργό για τη λογοκλοπή. Είναι πολλοί οι επιστήμονες οι οποίοι ασκούν δριμύτατη κριτική στον Γκούτενμπεργκ και στην ίδια την Καγκελάριο. Δεν είναι και μικρή υπόθεση να έχει έναν λογοκλέφτη ως υπουργό και μάλιστα άμυνας, που προΐσταται (πολιτικά) δύο στρατιωτικών πανεπιστημίων!


(Πηγή)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger