Αρχική » » " Εσβησε" η Vodafone την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης από το διαφημιστικό της

" Εσβησε" η Vodafone την σημαία της ανεξάρτητης Κρήτης από το διαφημιστικό της


Μετά την θύελλα που προκλήθηκε στο διαδίκτυο με την αποκάλυψη ότι σε διαφήμιση της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας vodafone εμφανίζεται η σημαία (δείτε σχετική ανάρτηση) της “ ανεξάρτητης¨ Κρήτης που πολλά ανθελληνικά κέντρα προωθούν, “ έσβησε” τις σημαιούλες που εμφανίζονταν πίσω από τον πρωταγωνιστή της διαφήμισης.
Όπως και με το θέμα του σήματος του τηλεοπτικού σταθμού...
 ΑΝΤ1 για τις δημοτικές εκλογές 2010 που παρουσίαζε την ελληνική σημαία χωρίς σταυρό και στον δεύτερο γύρο η σημαία “ απεκαταστάθη”, έτσι κι εδώ η έγκαιρη, γρήγορη ενημέρωση και αντίδραση των ιστολογίων, δημιουργεί προσχώματα στα σχέδια αφελληνισμού και διαμελισμού της χώρας μας.
Να ενημερώσω ότι η αναφορά δεν βασίζεται σε κάποια ανακοίνωση της εταιρείας αλλά στην “ διορθωμένη” διαφήμιση που είδα σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger