Αρχική » » Tίτλοι τέλους για την Δημοκρατία...

Tίτλοι τέλους για την Δημοκρατία...

Κατά την προσωπική μου γνώμη δημοκρατία είναι σεβασμός, πολιτισμός, συμμετοχή των πολιτών στα κοινά, ισονομία, δικαιοσύνη. Αυτά τα πράγματα δεν τα έχω δει ποτέ σε αυτήν την χώρα, και φυσικά δεν πρόκειται να τα δω ποτέ. Στην χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία δεν έχω δει ούτε ένα δημοψήφισμα, για να αποφασίσει ο λαός για την τύχη του, απλά αυτοί οι φασίστες, και πουλημένοι πολιτικοί, αποφασίζουν και...
διατάζουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν. Μάλιστα αυτοί έφαγαν τα λεφτά, και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, και τώρα λένε πληρώστε μαλάκες. Βέβαια δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί για τα χάλια μας, αλλά και οι δημοσιογράφοι, οι τραπεζίτες, οι εκδότες, οι ανώτεροι δημόσιοι λειτουργοί, η δικαιοσύνη, οι καθηγητές, και πολλοί άλλοι που ανέχτηκαν για 30 χρόνια αυτό το σάπιο, και τρισάθλιο σύστημα, που έφερε την χώρα σε αυτήν την κατάσταση. Βέβαια οι πολίτες είναι αυτοί που έχουν την ηθική υποχρέωση να αντισταθούν στην απειλή υποδούλωσης του, αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο, και δεν θα συμβεί στο μέλλον, γιατί είμαστε καλομαθημένοι, και άνθρωποι του καναπέ. Ακόμη και οι Αλβανοί ξεσηκώθηκαν και γίνετε χαμός από ξύλο και είναι όλοι στους δρόμους, επειδή οι πολιτικοί έφαγαν λεφτά, και υπάρχει πολύ διαφθορά. Εδώ τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα αλλά δεν διαμαρτύρεται κάνεις. Μπράβο σας.
Η χώρα μας από τον Μάιο του 2010 ζει την πλήρη κατοχή της τρόικας. Δυστυχώς αλλά αυτοί οι πουλημένοι πολιτικοί μας πούλησαν στα νύχια των τοκογλύφων, και έχουν αποφασίσει να ξεπουλήσουν ολόκληρη την Ελλάδα. Οι καταστάσεις που ζούμε είναι χειρότερες και από την κατοχή των Γερμανών, δυστυχώς αλλά αυτή είναι η κατάντια της χώρας μας. Αυτό που με εκνευρίζει τρομερά είναι ότι καλούν ορισμένες τάξεις εργαζομένων για να συζητήσουν, και να βρουν μια λύση. Π.Χ. τους φαρμακοποιούς αφού τους κάλεσαν συμφώνησαν σε πολλά πράγματα. Και μετά που έδωσαν στην δημοσιότητα το νομοσχέδιο δεν τήρησαν τίποτα από αυτά που συμφωνήθηκαν. Απλά έκαναν το νομοσχέδιο όπως τους είπε το Δ.Ν.Τ. τότε γιατί συζητάνε με τους εργαζόμενους αφού κάνουν ότι τους πει το Δ.Ν.Τ? σαν καλοί δούλοι, και πουλημένοι που είναι. Υποτίθεται ότι αυτή η κυβέρνηση κυβερνάει, δυστυχώς αλλά δεν κυβερνάει, απλά κάνει ότι πει το Δ.Ν.Τ. και φυσικά πηδάει τον ελληνικό λαό.
Η γερμανική εφημερίδα die zeit έγραψε πριν δυο μέρες ότι η Γερμανία ετοιμάζει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, και το έγραψαν και άλλες εφημερίδες, και μάλιστα ακόμη και αμερικανικές εφημερίδες. Φυσικά η ελληνική κυβέρνηση το διέψευσε αυτό, εγώ όμως πιστεύω ότι είναι αλήθεια, δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να εμπιστεύεται αυτούς τους ψεύτες και κλέφτες του ελληνικού λαού. Θα ήταν καλύτερα για εμάς να κάνουμε μόνοι μας την αναδιάρθρωση του χρέους μας, και όχι η Γερμανία. Ποιος ξέρει τι τόκους θα μας βάλει ακόμη, για τα τεράστια χρέη που έχουμε, και φυσικά θα έχουμε για πολλά χρόνια ακόμη το Δ.Ν.Τ. πάνω από το κεφάλι μας, και θα είμαστε υπό πλήρη κατοχή. Εδώ και πόλους μήνες γράφω ότι θα κάνουμε αναδιάρθρωση του χρέους μας, τώρα ήλθε η ώρα να γίνει και αυτό. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι ότι το γερμανικό ινστιτούτο IWH είπε ότι εάν οι Ελλάδα δεν μπορεί να πληρώσει τα χρέη της να υποθηκεύει τα νησιά της, καταλαβαίνετε για τι ξεφτίλα μας έχουν, και τι έχουμε να δούμε ακόμη.
Σας ενημερώνω ότι μέχρι το τέλος του 2013 η κυβέρνηση πρέπει να εξοικονομήσει περισσότερα από 12 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό σημαίνει νέα μέτρα λιτότητας, και περισσότερες περικοπές μισθών, και συντάξεων. Δεν ξέρω εάν ο ελληνικός λαός αντέχει και άλλα μέτρα, και άλλες περικοπές μισθών, αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν αποφασίζει η ελληνική κυβέρνηση αλλά το Δ.Ν.Τ. και εάν δεν γίνουν αυτά που λέει δεν θα πάρουμε τις επόμενες δόσεις του δανείου, δηλαδή μπροστά γκρεμός, και πίσω ρέμα, ότι και να γίνει πάλι ο λαός θα την πληρώσει. Φυσικά με αυτή την νοοτροπία που έχει ο Έλληνας να τα περιμένει όλα από το κράτος, και έχει μάθει να μην παράγει, αλλά να καταναλώνει περισσότερα από ότι παράγει δεν οδηγούμεθα πουθενά. Θα είμαστε πάντα υποανάπτυκτοι, και τριτοκοσμικοί, και θα εξαρτόμαστε πάντα από τους δανειστές μας, δηλαδή μέλλον για την χώρα δεν υπάρχει. Με την νοοτροπία του μπαμπά, μπες στο δημόσιο παιδί μου, να μην δουλεύεις και να πληρώνεσαι, και κλέβε αρκεί να μην σε πιάσουν, η χώρα δεν θα πάει ποτέ μπροστά.


Έχει γεμίσει όλη η Αθήνα με αφίσες που γράφουν αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι. Αυτοί οι πουλημένοι και τσιράκια των πολιτικών, που τα παίρνουν όλοι, και λένε και γράφουν ότι τους λένε οι πολιτικοί, είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι για το χάλι της χώρα μας, και κάνουν το άσπρο μαύρο. Τέτοια υποστήριξη δεν είχε καμία άλλη κυβέρνηση στην Ελλάδα. Βέβαια ο λαός τους έχει καταλάβει, και ξέρει πόσο πουλημένοι είναι και θα φάνε και αυτοί ξύλο όπως και οι πολιτικοί. Για να καταλάβετε πόσο έχουν σκοτώσει την δημοκρατία μας οι πολιτικοί τα τελευταία τριάντα χρόνια, το μεγάλο σκάνδαλο του Βατοπεδίου, που έφαγαν απίστευτα λεφτά, και ανταλλάχτηκαν πολλά οικόπεδα, ακόμη και λίμνες, η ελληνική δικαιοσύνη έβαλε την υπόθεση στο αρχείο, και είπε ότι δεν φταίει κάνεις. Εγώ εάν δεν πληρώσω το Φ.Π.Α. σαν ταξιτζής, που είναι περίπου 500 ευρώ το τρίμηνο, θα πάω φυλακή δυστυχώς σε αυτή την φασιστική χούντα ζούμε, και τέτοια γαμημένη δημοκρατία έχουμε. Εάν κάποιος χρωστάει στην εφορία 1000 ευρώ πάει φυλακή, εάν χρωστάει ένα εκατομμύριο ευρώ δεν του κάνουν τίποτα, αλλά γίνετε και υπουργός, αυτή είναι η χώρα μας. Φυσικά και με το σκάνδαλο της Siemens δεν θα γίνει τίποτα, γιατί αυτά τα ονόματα που έδωσαν στην δημοσιότητα, δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα, γιατί έχουν παραγραφεί τα αδικήματα, ότι και εάν έχουν κάνει. Για εμένα υπεύθυνοι για τα δυο σκάνδαλα είναι οι αρχηγοί, και οι ταμίες των κομμάτων. Φυσικά δεν κάλεσαν κανένα ταμία στην εξεταστική επιτροπή, σιγά να μην καλούσαν κιόλας αφού όλα τα κουκουλώνουν. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση της χώρας μας, και το μόνο σίγουρο είναι ότι οδηγούμαστε σε μια νέα, και αδυσώπητη δικτατορία. 



ΑΓΝΩΣΤΟΣ 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger