Αρχική » » Δημοσκόπηση: Το πιο αντιπαθητικό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής

Δημοσκόπηση: Το πιο αντιπαθητικό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής


Ο Θεόδωρος Πάγκαλος αναδεικνύεται ως το πιο αντιπαθητικό πρόσωπο της πολιτικής σκηνής με 27,7%, στη δημοσκόπηση της Rass, η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Το Παρόν».
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Αλέκα Παπαρήγα με 9,5% και τρίτος...
ο Γιώργος Παπανδρέου με 7,8%. Στην έβδομη σειρά με ποσοστό 6,3% εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς.
Στην ίδια δημοσκόπηση η διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και  ΝΔ στην πρόθεση ψήφου βρίσκεται στο 3,6%, με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει 27,1% και  η ΝΔ 23,5%. Το ΚΚΕ  συγκεντρώνει 8,3%,  ο ΛΑΟΣ  4,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3%, οι Οικολόγοι 3,1%. Δημοκρατική Αριστερά και Δημοκρατική συμμαχία περιορίζονται στο 2,2% και 2,1% αντίστοιχα.
Το 77,9% του δείγματος θεωρεί πολύ και αρκετά πιθανό, να υπάρξει μια κοινωνική έκρηξη  τους επόμενους μήνες λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης.
«Ναι» λέει το 89% στη μείωση σε 200 των βουλευτών, ενώ το 65,2% απαντά ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να του λύσει τα προβλήματα. Το ΠΑΣΟΚ εμπιστεύονται το 19,8% και την  ΝΔ το 6,5%


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger