Αρχική » » Σαλαμ αλεκουμ σύντροφοι !

Σαλαμ αλεκουμ σύντροφοι !

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Είδατε τις νέες μεταρρυθμίσεις στην παιδεία; Δεν χρειάζεται πλέον να δίνεις πανελλήνιες εξετάσεις για να μπεις στην ανώτατη εκπαίδευση! Ούτε να πληρώνεις σε κολέγια, ούτε να τρέχεις στο εξωτερικό!  Αν γνωρίζεις κανέναν του ΣΥΡΙΖΑ σε βάζει αυτός όπου θέλεις! Νομική θέλεις; Πολυτεχνείο; πού σου αρέσει; Και όχι όπως  άλλοι φοιτητές που τους νοικιάζουν σπίτια οι γονείς τους και καταξοδεύονται!  Εσύ, αν μεσολαβήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα μένεις μέσα στη σχολή! Λίγο πιο κομμουνιστικά, εκατό άτομα σε μια αίθουσα, αλλά, εξασφαλισμένη διαμονή, θέρμανση και τουαλέτα! 
Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω! ΣΥΡΙΖΑ και στρωματσάδα! Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης είναι και το φθηνότερο γραφείο ταξιδιών! Θες να πας στην...
 Κρήτη; Θες να φύγεις δωρεάν από την Κρήτη; Μόλις  αναφέρεις κάτι για πολιτικό άσυλο, αμέσως θα εμφανιστεί κάποιος φύλακας άγγελος αριστεριστής και θα σε πάει ταξίδι, ξάπλα και κατάχαμα! Αρκεί σε όλο το δρόμο να κάνεις το σήμα της νίκης και να κρατάς ανοιχτές στα χέρια σου όλες τις αφίσες που θα σου δώσουν!  Τι σε πειράζει εσένα που δεν καταλαβαίνεις γιατί τα κάνουν όλα αυτά αυτοί οι τύποι και τι σκοπό έχουν; Τζάμπα δεν θες να πας, να μείνεις και να φας τζάμπα; ( Αν και όταν κάνεις απεργία πείνας συμφέρεις καλλίτερα!)  Σαλαμ αλεκουμ σύντροφοι !
Και όποιος άλλος θέλει, ας πάρει τηλέφωνο. Κουρδιστάν, Παλαιστίνη, Μαρόκο! Τόσες άλλες ανώτερες  σχολές έχουμε  που δεν πατάει  φοιτητής μέσα! Έτσι να κάθονται τα ντουβάρια, αδειανά, μόνα τους;  Να τις γεμίσουμε κι αυτές με ξαδέρφια, πρωτοξάδερα, συντρόφους και κουμπάρους από το Κουρδιστάν, και πού ξέρεις, αύριο μπορεί να νομιμοποιηθούν! Και  τότε ποιος τους πιάνει; Θα γίνει ο  Τσίπρας ο Εμίρης της Νομικής! Άσε που μπορεί να γίνει μια επανάσταση, βρε αδερφέ, ένα αντάρτικο! Ποιος θα πολεμήσει; Τα ελληνόπουλα που όλο κάτι βιντεογκέιμ  παίζουν; Ενώ  τα παιδιά από το Μαρόκο είναι πιο σκληραγωγημένα! Μόνο λόγω θερμοκρασίας δεν θα αντέχουν πολύ στο  Γράμμο και στο Βίτσι, αλλά δε βαριέσαι, θα πλέκουν πουλόβερ οι συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ εκεί στις τσαγερί και στις γκαλερί που συχνάζουν!
Έτσι είναι, αγαπητοί μου, στο θέατρο του παραλόγου, μόνο παράλογα μπορείς να απαντήσεις. Αφού αφήνουνε το 3% του εκλογικού σώματος (με το ζόρι) να αναστατώνει μια ολόκληρη χώρα, καλά παθαίνουμε!  Και να μας αγριεύουν από πάνω, ότι είμαστε ρατσιστές και δεν πονάμε για τους μετανάστες!  Πάρε εσύ σύντροφε 4-5 από δαύτους να κοιμηθούν στο σαλόνι σου, και να σου έχουν το περσικό σου χαλί για προσευχές, και εκεί που ακούς  κυριλάτος στο  στερεοφωνικό σου την  7η του Μπετόβεν, ξαφνικά να ακούσεις από  τα μέσα  δωμάτια κανένα.. Αλαχ ακ μπαρ, και τότε κουβεντιάζουμε  ξανά περί διεθνισμού και αλληλεγγύης! Άντε γιατί σαν πολλά μας τα είπατε και σας ακούσαμε ! Και η υποκρισία και το δήθεν έχουν και  τα όρια τους ! Τα οποία όρια θα τα μάθετε, είμαι σίγουρος, στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger