Αρχική » » Εκρηκτική η κατάσταση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και άλλα παραμύθια.

Εκρηκτική η κατάσταση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ και άλλα παραμύθια.


Όλα τα Μέσα Μαζικής ύπνωσης έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει επαναστατήσει και ότι δήθεν το κλίμα είναι εκρηκτικό. Ότι τάχατες όλα κρέμονται από μια κλωστή και άλλα παραμύθια που είναι καθρεπτάκια για ιθαγενείς, προκειμένου να βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα και να ενθουσιαζόμαστε.

Μάλιστα, μερικοί βουλευτές, με την ανοχή και την έγκριση πάντα της ηγεσίας, ρίχνουν και κανέναν....
παραπονιάρικο «δεκάρικο», για προπαγανδιστικούς λόγους, προκειμένου να εκφράζουν δήθεν το κοινό αίσθημα και να καθησυχάζουν τους ψηφοφόρους, αλλά το απόγευμα πάνε και ψηφίζουν στο μαντρί κατά τις προσταγές του πολιτικού «τσοπάνη».

Το έχουμε πει κατ’ επανάληψη. Εκείνο που έχει ανάγκη η Ελλάδα και το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι μια Βουλή με 300 «λύκους», με 300 ελεύθερες προσωπικότητες σαν την Κυρία (με «Κ») Σοφία Σακοράφα και όχι 300 «πρόβατα».

Χωρίς τέτοιους βουλευτές – ελεύθερες προσωπικότητες, σωτηρία δεν έχουμε. Αν όμως διαθέταμε τέτοιες ελεύθερες προσωπικότητες, έστω και λίγους, η ανάκαμψη θα ήταν θέμα ελάχιστου χρόνου.

Επαναλαμβάνουμε και πάλι όμως, για να μην γίνει παρανόηση, ότι δεν φταίνε τα πρόσωπα των συγκεκριμένων βουλευτών που δεν αντιδρούν, αλλά το συγκεκριμένο πολιτικό σύστημα που τους έχει μετατρέψει σε κατ’ επάγγελμα πολιτικούς υπάλληλους και φυσικά οποιαδήποτε διαφωνία με το αφεντικό θα οδηγήσει στην απόλυσή τους.

Γι’ αυτό και οι λίγες φωτεινές εξαιρέσεις είναι πραγματικά, όχι απλά μεγάλες, αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.



(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger