Αρχική » » Το ξέσπασμα του Νίκου Νιόμπλια

Το ξέσπασμα του Νίκου Νιόμπλια


Ο Νίκος Νιόμπλιας έβγαλε θυμό, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Αναφέρθηκε στους λόγους της αποχώρησης του, μίλησε για την πίεση που υπάρχει και καταφέρθηκε κατά Φρέϊτας και Αντωνίου.
«Ο καθένας έβγαζε ότι δεν αντέχω την πίεση. Εγώ που ήμουν 15 χρόνια αρχηγός, πώς δεν αντέχω την πίεση; Άλλα πράγματα δεν άντεχα εκεί μέσα.Μου λένε ότι δεν αντέχω την πίεση γιατί θέλει να περάσει ο καθένας τα δικά του. Παραιτήθηκα γιατί δεν άντεχα κάποια πράγματα, όπως δεν τα αντέχουν και οι παίκτες» είπε μεταξύ άλλων ο Νιόμπλιας στο ραδιόφωνο του NovaΣΠΟΡ FM.
Ο Νιόμπλιας αναφέρθηκε και στην ψυχολογική πίεση που είχαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες: ««Είναι τσαλακωμένοι όλοι από την ψυχολογική πίεση που δέχονται. Αν σου λένε όλη μέρα ότι δεν κάνεις, πώς θα βγάλεις πράγματα στο γήπεδο;»
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Φρεϊτας: «Ηθική υπάρχει σε αυτό το χώρο; Τον προπονητή τον είχαν βρει 3-4 εβδομάδες πριν φύγω εγώ. Σε μία συνάντηση με τον πρόεδρο και τον Φρέιτας, τον ρώτησε ο πρόεδρος τι φταίει και ο Πορτογάλος είπε ο πρώην παίκτης ο Ζιλμπέρτο, πρώην παίκτης ο Σεϊταρίδης, πρώην παίκτης ο Κατσουράνης... Και μετά από μία εβδομάδα πάει και φέρνει προπονητή τον Φερέιρα τον φίλο του» είπε.

Για το επεισόδιο Καραγκούνη-Λέτο σημείωσε: «Τσακώθηκε ποτέ παίκτης στην προπόνηση με μένα; Αν γινόταν αυτό, ούτε ο Πηνειός και ο Αλιάκμονας δεν θα με σώζανε. Είχε γίνει το επεισόδιο με τον Καραγκούνη και τον Λέτο στο ματς με την Καβάλα. Τότε είχα πει πως ίσως αδίκησα τον Λέτο και του είπα πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ζητώ συγγνώμη. Του είπαν όμως πως αν ξαναβρίσει να πάει να τα πει στη μάνα του και την αδελφή του. Το παιδί δεν το έκανε ξανά και μετά πέταγε»
Για τις δηλώσεις του περί παλαιμάχων, ματέ το ματς από τον Ατρόμητο: «Είπα πως παίζαμε αργά, πίσω, μπροστά, παράλληλα, σαν παλαίμαχοι. Και το παρουσίασαν μετά ότι κράζω εγώ τους παίκτες; Άλλο είμαστε παλαίμαχοι κι άλλοι παίζουμε έτσι. Επειδή όμως είχαν βρει ήδη τον προπονητή και θέλανε να δημιουργήσουν μία ένταση, το έβγαλαν έτσι. Εγώ πιστεύω πως ο Πατέρας δεν ξέρει πολλά στα ποδοσφαιρικά θέματα. Αυτό το έκαναν ο Φρέιτας και ο Αντωνίου».  


Για την αποχώρηση του Αντώνη Κέζου: «Όταν μετά την Ξάνθη επέστρεψε ο Κώστας Αντωνίου, ο Αντώνης Κέζος μού είπε ότι του έδωσαν εντολή να κάτσει να κάνει μόνο το ζέσταμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης στην ομάδα, άλλα είναι τα προβλήματα. Του λέω πως αν φύγει ο Κέζος, παραιτούμαι κι εγώ. Και με κράτησε ο Κέζος λέγοντας ότι αυτός με βρήκε στην ομάδα και πως έπρεπε να μείνω.  Είναι ένας τύπος που του αρέσει ο ιταλικός και ισπανικός τρόπος εκγύμνασης. Είχαμε ρωτήσει πολλά άτομα πριν τον προσλάβουμε. Πράγματι το παιδί ήταν δουλευταράς, έδωσε και τη ζωή του, ενώ είχε δύσκολο έργο».

Η ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ:
«Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες διαδοχικών ανακοινώσεων και δημόσιων τοποθετήσεων που έχουν ως κοινό παρονομαστή την παρουσίαση, την ανάλυση, και την εξήγηση γεγονότων που έχουν ή δεν έχουν συμβεί, αντιπαραθέσεων που έχουν ή δεν έχουν υπάρξει και επιλογών που έχουν ή δεν έχουν γίνει κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Ασφαλώς και είναι δικαίωμα του καθενός να υπερασπίζεται τη δουλειά του και, παρά το γεγονός ότι προξενεί περιέργεια ο χρόνος που επιλέγεται για αυτές τις τοποθετήσεις, είναι σεβαστές οι απόψεις, οι κρίσεις και οι αποτιμήσεις ή οι απολογισμοί από πρώην στελέχη της ομάδας.
Ο Παναθηναϊκός όμως σήμερα βρίσκεται στη μέση μιας αγωνιστικής περιόδου και διεκδικεί τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Με αυτό το γνώμονα και αυτή την προοπτική εργαζόμαστε όλοι στην ομάδα από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μέχρι το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε ούτε την πρόθεση αλλά ούτε και το περιθώριο να κοιτάζουμε πίσω, ούτε να επιτρέπουμε όσα δηλώνονται από ανθρώπους που δεν εργάζονται πλέον στον Παναθηναϊκό να αποπροσανατολίζουν την προσπάθειά μας.
Από χθες η ομάδα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με συγκεκριμένο και αποκλειστικό στόχο τη σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων της. Ό, τι συμβαίνει έξω από το πλαίσιο αυτής της προοπτικής και αυτής της στοχοθεσίας μένει εκεί: δηλαδή έξω από τον Παναθηναϊκό».


Αντίδραση σε όσα είπε ο Νίκος Νιόμπλιας είχε και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Κάρλος Φρέιτας, μέσω της ιστοσελίδας του Παναθηναίκού: Η δήλωση του:
«Με έκπληξη ενημερώθηκα για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη νωρίτερα σήμερα ο πρώην προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Νιόπλιας.
Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητες αναφορές στο πρόσωπο μου, κυρίως όταν αυτές είναι παντελώς ψευδείς.
Ουδέποτε είτε σε ιδιωτική είτε σε δημόσια τοποθέτηση μου έχω καταφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, με τους οποίους είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασία».
Οτιδήποτε αντίθετο λέγεται, ούτε με αγγίζει ούτε μπορεί να με αποπροσανατολίσει από την προσήλωση μου στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού».

ΤΑ ΝΕΑ

(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger