Αρχική » » Η κυβέρνηση θυμίζει τον …Παναθηναϊκό

Η κυβέρνηση θυμίζει τον …Παναθηναϊκό


Αυτή η κυβέρνηση μοιάζει σε πολλά σημεία με τον Παναθηναϊκό. Πρωταθλητές και οι δύο πέρυσι, παραπαίουν φέτος, οι επικεφαλής τους είναι σε νευρική κρίση, ο κόσμος τους είναι έτοιμος να τους ρίξει ξύλο ενώ την ίδια στιγμή οι ομάδες (υπουργοί και παίκτες) σέρνονται.
Μάλιστα, την ατάκα που είχε πει ο Νιόμπλιας περί ομάδα παλαιμάχων θα μπορούσε να την έχει πει και για την κυβέρνηση αφού όχι μόνο με παλαίμαχοι μοιάζουν αλλά ούτε τα πόδια τους δεν ...
μπορούν να πάρουν.
Διαβάστε ομοιότητες για να καταλάβετε:
  1. Πέρυσι το ΠΑΣΟΚ σάρωσε στις εκλογές ύστερα από 6 χρόνια και με 10 μονάδες διαφορά κατατρόπωσε τη ΝΔ. Φουλ για διακυβέρνηση δηλαδή με τους καλύτερους οιωνούς. Σαν το νταμπλ του Παναθηναϊκού ο οποίος ύστερα από 6 χρόνια σάρωσε πρωτάθλημα και κύπελλο, κατατρόπωσε τον αιώνιο αντίπαλο και πήγαινε φουλ για τσάμπιονς λίγκ.
  2. Οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ σάρωναν τους πρώτους μήνες, έκαναν ότι ήθελαν μέχρι που ήρθε η πρώτη σφαλιάρα, το Μνημόνιο κι άρχισαν να παραπαίουν. Έτσι και στον Παναθηναϊκό, μόλις έπεσαν οι πρώτες φάπες στο πρωτάθλημα ζαλίστηκε και άρχισε να παραπαίει.
  3. Και ο κ. Παπανδρέου έκανε μεταγραφές να ενισχύσει την ομάδα, πήρε τον μακαρίτη τον Σκιόπα, τον Παπαδήμο, καμιά δεκαριά «10άρια» οικονομολόγους, αλλά τίποτε. Τα γκολ έρχονταν απανωτά αφού ο τερματοφύλακας ήταν… χωνί. Έτσι και ο ΠΑΟ, τι Γκουβού πήρε, τι χάμερ Μπουμσόνγκ, τι ένα σωρό παίκτες, η ομάδα από το κακό στο χειρότερο.
  4. Ο κόσμος μόλις κατάλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ τον δουλεύει ψιλό γαζί άρχισε να αρπάζεται. Στην αρχή έκανε υπομονή, μετά άρχισε η γκρίνια, μετά έπεσαν οι πρώτες σφαλιάρες και τώρα ετοιμάζονται να κάνουν ντου στην κυβέρνηση. Έτσι και στον ΠΑΟ άρχισαν τα παρατράγουδα και πλέον οι βάζελοι έχουν αρχίσει να κυνηγούν τους παίκτες για να τους λιντσάρουν.
  5. Βγαίνει και ο Παπανδρέου και απειλεί με παραίτηση και εκλογές, όπως και ο Πατέρας μπας και ταρακουνήσει λίγο τα νερά. Όμως και οι δύο είναι για να τους κλαις.
  6. Οι παλαίμαχοι υπουργοί δεν μπορούν ούτε ένα νομοσχέδιο να συντάξουν χωρίς τις διαταγές των ξένων… κόουτς, Το ίδιο και ο ΠΑΟ που χωρίς σχέδιο και με παίκτες να σέρνονται πάει για… υποβιβασμό.
Στο μόνο που διαφέρουν οι δύο είναι ότι ο ΠΑΟ έχει αλλάξει προπονητή ενώ στο ΠΑΣΟΚ (ή μάλλον στην τρόικα) κρατούν τον ίδιο που τους κάνει καλά τη δουλειά και δεν είναι ακριβός.




(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger