Αρχική » » Εσωστρέφεια τέλος

Εσωστρέφεια τέλος





ΑΡΚΕΤΑ με την εσωστρέφεια στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά ήταν καθαρό, όταν στην ομιλία του τη χαρακτήρισε «στημένη παγίδα»...
Πράγματα αυτονόητα, που έπρεπε να επισημανθούν μία εισέτι φορά, ακούστηκαν χθες στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή: «Κανείς δεν θέλει συναίνεση στο ναυάγιο. Πάρτε το τιμόνι αλλιώς, γιατί δεν αντέχουμε», αυτό φωνάζουν όλοι, είπε ο πρόεδρος της  Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι εκ των τριών πολιτικών πόλων που υπάρχουν αυτή την ώρα στην Ελλάδα, εκείνον τον οποίο, όπως αποδεικνύεται, στηρίζει περισσότερο η ελληνική κοινωνία είναι αυτός που απορρίπτει την κυβερνητική πολιτική και προτείνει τη διαφορετική διέξοδο στο οικονομικό πρόβλημα.


ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ συγκυρία, ο μόνος τρόπος να πειστεί ο ελληνικός λαός είναι όταν οι ιδέες των πολιτικών σχηματισμών εκφράζουν την αγωνία και τις φιλοδοξίες του. Ο Αντώνης Σαμαράς ελπίζει ότι το κλίμα της κατήφειας και της εθνικής κατάθλιψης δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Θεωρεί δε ότι αυτό εξαρτάται από όλους εμάς. Γι’ αυτό και ζήτησε να ακούσει ανοικτά τις απόψεις όλων των βουλευτών του κόμματος. Δεν μπορεί να υπάρξει ούτε να σταθεί δημοκρατικό κόμμα, χωρίς να ακούγονται συνεχώς οι γνώμες όλων. Και μάλιστα όταν δεν αισθάνονται όλοι την άνεση να εκφραστούν, να πουν την άποψή τους.


ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, για μία ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία, διά του προέδρου της, δήλωσε παρούσα. Επισήμανε όμως ότι θα βρίσκεται κοντά για να ξεκινήσει η ανάκαμψη, όχι για να αλλαχθούν κάποιοι επαχθείς όροι, όπως το χρονοδιάγραμμα της αποποληρωμής. «Αυτό, είπε ο Α. Σαμαράς, μπορεί να το πετύχει η κυβέρνηση και χωρίς εμάς...».

 
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger