Αρχική » » Ο.. ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο.. ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


2.500 χιλιάδες χρόνια απ' το θρυλικό ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ, απολαύσαμε σήμερα,φίλοι μου, την "άφιξη" του Έλληνα Πρωθυπουργού, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με "λιτή" περιβολή να μας "αναδεικνύει" τα "εξαφανισμένα" του προσόντα.... και να αναγγέλει περιχαρής, "σαφές" μήνυμα ενότητας και ελπίδας..
Αρνούμενος, να σεβαστεί την συμμετοχή στον μαραθώνιο,χιλιάδων ανθρώπων απ΄όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης,φορώντας κολάν και παρωπίδες, συνέχισε τον εξευτελισμό της Ελληνικής αξιοπρέπειας,"κλέβοντας" μάλιστα ακόμα και την "θεωρία " της φιλελευθερης παράταξης -περί ανάπτυξης και ελπίδας-και της προοδευτικής πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά, επικαλούμενος το κοινό καλό , ζητιανέυοντας-ως ρακοσυλέκτης- ψήφο ευθύνης, για να "τερματίσουμε", τον δικό μας ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ..
Έναν μαραθώνιο,που από την ανάληψη των καθηκόντων του ως σήμερα,οδήγησε με "ραγδαίο" ρυθμό, τούτη την χώρα στον κατήφορο,που δεν έχει και δεν θα χει γρήγορα γυρισμό!
Ξεπούλησε συνειδήσεις..
'Εκανε τον Ελληνα έρμαιο, στα χέρια των αδηφάγων δανειστών του,πρόδωσε τον τόπο που τον δέχτηκε ως 'Ελληνα, τον άντρωσε και τον έχρισε Πρωθυπουργό,μιας "λάγνας" πολιτικής που προηγούμενο δεν έχει και σήμερα, τον "υποδέχτηκε",(στον ιερό εκείνο χώρο που ο Φιδιππίδης άφησε την τελευταία του πνοή), πρεσβευτή της "αληθοφάνειας" και της μιζέριας..
Αν γνώριζαν οι 21.000 συμμετέχοντες ,τον καθημερινό μαραθώνιο του μέσου Έλληνα πολίτη, δε θα ζητωκραύγαζαν επί της αφίξής του,αλλά θα έστηναν στις πύλες του σταδίου, λαιμητόμο..για να αποκεφαλίσουν την πολιτική της ψευτιάς και της κολακίας,που "έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες", δίνοντας τις κεφαλές μας επί πινάκι,έχοντας ως επιχείρημα την σωτηρία της Ελλάδος..

Ο ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΟΣ..ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ..Ο ΦΙΔΙΠΠΙΔΗΣ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ..
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..ΕΦΤΑΣΕ..ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ!!!
Με σεβασμό στον ΕΛΛΗΝΑ ΦΙΔΙΠΠΙΔΗ
Με χλευασμό στον "Ελληνα" Πρωθυπουργό
Ρούλα Βασιλά


 
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger