Αρχική » » Πόσο θα σας πληρώνουμε ακόμη, κυρία Τσόκλη;

Πόσο θα σας πληρώνουμε ακόμη, κυρία Τσόκλη;

 

H βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κυρία Μάγια Τσόκλη είναι μια γνωστή δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης , η οποία ασχολείται με το τουριστικό ρεπορτάζ. Το παράδοξο είναι ότι μετά την τοποθέτησή της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ από τον Γιώργο Παπανδρέου, με τον οποίο είναι οικογενειακοί φίλοι, παραμένει στην κρατική τηλεόραση και συνεχίζει να πληρώνεται από αυτή για την εκπομπή της. Δηλαδή από εμάς. Διότι την ΕΡΤ... εμείς την πληρώνουμε. Το επαγγελματικό ασυμβίβαστο για τους βουλευτές έχει αρθεί , οπότε η δημοσιογραφική απασχόληση της βουλευτού κυρίας Τσόκλη είναι νόμιμη. Είναι όμως και ηθική , κύριε Παπανδρέου; Και κυβερνητικός βουλευτής , άνευ σταυρού, ψηφοδέλτιο Επικρατείας γαρ, και δημοσιογράφος στην ΕΡΤ; Δύο πηγές εσόδων που τις πληρώνουμε και τις δύο εμείς; Διότι, αν δεν απατώμαι και τους μισθούς των βουλευτών εμείς τους πληρώνουμε. Και την εκπομπή της κυρίας Τσόκλη εμείς την πληρώνουμε. Ειρήσθω εν παρόδω, η εταιρεία παραγωγής της εκπομπής Οnos Productions ανήκει στον σύζυγό της και τα επεισόδια κοστίζουν στην NET περίπου 25.000 ευρώ το ένα. Σε περίοδο που κόβετε τις συντάξεις και τους μισθούς, κύριε πρωθυπουργέ, οι φίλοι πληρώνονται από δύο πλευρές, και οι δύο από το Δημόσιο; Τη στιγμή που έχετε απολύσει εκατοντάδες συμβασιούχους από την NET, η ανανέωση της εκπομπής της κυρίας Τσόκλη είναι δείγμα ευαισθησίας της κυβέρνησης;

Υ.Γ. Η ονομασία της εταιρείας Onos Productions να υποθέσω ότι προέρχεται από το συμπαθή ελληνικό όνο; Το γαϊδούρι;
(Επίκαιρα)
 
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger