Αρχική » » Μέχρι το τέλος του μήνα το μέρισμα,λέει το ΜΤΣ

Μέχρι το τέλος του μήνα το μέρισμα,λέει το ΜΤΣ



Μέχρι το τέλος του μήνα θα καταβληθεί το μέρισμα του ΜΤΣ,στους... δικαιούχους. Αυτή τη διαβεβαίωση έδωσε στους εκπροσώπους της ΑΝΕΑΕΔ,ο πρόεδρος του ΜΤΣ υποστράτηγος ε.α Χαράλαμπος Σωτηρόπουλος. Ο κ. Σωτηρόπουλος αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τη πολιτική ηγεσία του Πενταγώνου για να βρεθεί λύση για τη καταβολή του μερίσματος όχι μόνο τώρα αλλά και τους επόμενους μήνες. Ο πρόεδρος του ΜΤΣ είπε στους απόστρατους ότι "υπάρχει σχέδιο εξυγίανσης του ΜΤΣ σε βάθος τετραετίας". Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι για τη σημερινή κατάντια φταίει η κακοδιαχείριση των τελευταίων 15 ετών.
Παρόλα αυτά στο Πεντάγωνο πιστεύουν ότι μοναδική λύση για σωθεί το ΜΤΣ,είναι η δραστική περικοπή του μερίσματος,κάτι που προφανώς δεν μπορούν να αντέξουν οι απόστρατοι,μετά από τις τελευταίες περικοπές. Πρόβλημα υπάρχει και με τους εν ενεργεία οι οποίοι δεν κατανοούν γιατί "πρέπει να πληρώνουμε ένα ταμείο το οποίο απ΄ ότι φαίνεται δεν θα έχει τίποτα να μας ανταποδώσει". 
 
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger