Αρχική » » Ανοιχτή επιστολή προς Πρωθυπουργό

Ανοιχτή επιστολή προς Πρωθυπουργό


Αγαπητέ Πρωθυπουργέ, αναγνωρίζω ότι παρέλαβες καμένη γη, τεράστιο...χρέος, και ένα διεφθαρμένο κράτος που όμως το κοιτούσες με ανοχή να γιγαντώνεται επί των ημερών που διετέλεσες σε καίρια πόστα της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης κατά περίσταση.
Κανένας δεν είναι τόσο χαζός να πιστεύει ότι όταν ο Πάγκαλος και οι όμοιοί του μοίραζαν τα κλοπιμαία με τον «λαουτζίκο»(χα,χα!) δεν πήρε το αυτί σου κάποια φήμη έστω ξώφαλτσα.

Έτσι λοιπόν, όπως παλικαρίσια πήρες τις πολιτικές βόμβες από τα χέρια του Σημίτη και του Καραμανλή για να τις κουβαλήσεις με αυτοθυσία, κάθισε τώρα να τις απενεργοποιήσεις μαζί με μας τους υπόλοιπους ψηφιακούς ανθρωπάκους -που τους μειώνεις με τέτοια άνεση το βιοτικό επίπεδο λες και είναι παιχνίδι gameboy, που όταν τελειώνει και γράφει the end δεν τρέχει και τίποτε-, ή κάτσε να ανατιναχθούμε όλοι μαζί παρέα, και να αφήσουμε τα απομεινάρια μας σαν έθνος στις σελίδες των ιστορικών βιβλίων.
Σταμάτα λοιπόν να κάνεις σαν πριμαντόνα θιγμένη από κάποια brutal απρεπή συμπεριφορά και να μας απειλείς με αποχώρηση από την θέση του ηγήτορα.
Δεν ταιριάζει με την περίσταση!
Είχες κάθε δυνατότητα όταν πρωτοβγήκες πρωθυπουργός, αν ήθελες συναίνεση, να μας οδηγούσες σε ένα δημοψήφισμα εξηγώντας με επιχειρήματα και στοιχεία που θα μας οδηγούσαν οι τυχόν επιλογές μας. Έτσι δεν θα είχες ευθύνη για ότι επακολουθούσε.
Τώρα που με το έτσι θέλω μας έθεσες υπό την κατοχή του μνημονίου πρέπει να καθίσεις να δεις το έργο μέχρι το τέλος μαζί μας.(Εμείς γκρινιάζουμε σαν ένας καθώς πρέπει λαός που χάνει την καλή ζωή μέσα από τα χέρια του χωρίς να έχουμε απόδειξη για τις καλές προθέσεις σου, γι’ αυτό μην δίνεις σημασία στο γιούχου)
Η εκβιαστική σου παρέμβαση για να μεταμορφώσεις τις δημοτικές εκλογές σε γιγαντιαίο γκάλοπ μπορεί να θεωρηθεί από κάποιους πονηρούς σαν ένας εύσχημος τρόπος να μας πεις : « παιδιά την κάνω με ελαφριά πηδηματάκια διότι ως τώρα κάνω παρλαπίπες», ή « Παιδιά τώρα που έκανα την βρωμοδουλειά των αγγλοσαξόνων και το συμβόλαιο μου έληξε, σας αφήνω το κλειδί του κράτους κάτω από το χαλάκι της χρεοκοπίας.»
Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω όμως, και περιμένω να κάνεις την έκπληξη και να μας κουφάνεις όλους, εντός εκτός και επί τα αυτά! Και παρ’ όλο που στο τέλος όλοι θα σε καταριούνται ξένοι και Έλληνες, εσύ θα κλείσεις την καριέρα σου με μια λαμπρή θέση στην Ιστορία. Έτσι κι αλλιώς τι άλλο μένει συναρπαστικό και ξεχωριστό σε ανθρώπους της κάστας σου που τα έχουν όλα όσα οι υπόλοιποι απλά ονειρευόμαστε; Μόνο η υστεροφημία.
Αν οσμίζεσαι αναπόφευκτη χρεοκοπία, κάνε το colpo grosso και άφησε στα κρύα του λουτρού τις διεθνείς ύαινες που γυροφέρνουν το ημιθανές κουφάρι μας. Ξεπούλησε όλη την χώρα στους Κινέζους(άνετα αγοράζουν το χρέος μας αρκεί να πάρουν το αντίστοιχο αντάλλαγμα) εκδικούμενος όλο αυτό το συνάφι των γιαλαντζί πολιτισμένων βησιγότθων. Προτιμώ να μάθω κινέζικα, να τρώω νουντλς, ψητά σκυλιά, ρύζι με ξυλάκια, και να βλέπω ολημερίς κουνγκ φου και shasouki, παρά να μου κάνουν μαθήματα ηθικής και πολιτισμού οι πατριάρχες της μίζας Γερμανοί που οι εταιρείες τους ανά την υφήλιο είναι πρωταθλήτριες στην μίζα.
Γελοίοι υποκριτές που βαρέθηκαν να ακούν τα θετικά της ιστορίας μας, αλλά δεν χορταίνουν να μας λοιδορούν σαν λαό με γκεμπελικά κριτήρια για τα τωρινά χάλια μας, κύριο προϊόν των δοσοληψιών τους με τους πολιτικούς μας, με τους οποίους συνεστιάζονταν τόσα χρόνια σε κλειστές αίθουσες συσκέψεων κάνοντας συμφωνίες κάτω από το τραπέζι .
Όλα αυτά στα αναφέρω στην περίπτωση που έχεις αγνές προθέσεις φυσικά, γιατί αν βλέπεις την όλη κατάσταση καθαρά επιχειρηματικά, σύντομα θα πάρεις την προμήθειά σου από την σύμβαση του Μνημονίου και θα πας στην ευχή του Θεού.
Αν όμως όπως θέλω να πιστεύω έχεις καλές προθέσεις, μείνε να φας αγγόγυστα όλη την σάτιρα, την οργή, δίκαιη ή άδικη, παλεύοντας όχι για μας τους μεγαλύτερους που διέφθειρε το είδος σου ανεξαρτήτως χρώματος από την δεκαετία του 80 συστηματικά, αλλά για τα παιδιά σου και τα παιδιά μας που έχουν το τεκμήριο της αθωότητας. Γι’ αυτά που έρχονται να ζήσουν σε αυτό το μικρό κομμάτι γης με κάποια προοπτική και αξιοπρέπεια, γι’ αυτά που προσπαθεί η Διαμάντω να τους μάθει να συνεννοούνται άπταιστα σε κάθε γλώσσα με κάθε δανειστή μας, αλλά να μην μπο! ρούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους στην μητρική τους γλώσσα, γι’ αυτά που όλοι εμείς κάνουμε υπομονή και δεχόμαστε τις επιλογές σου ως τώρα για να μην τα κάνουμε όλα ένα χωράφι χτυπημένο από τυφώνα, πράγμα που θα γίνει όταν πλέον δεν θα μπορούμε να τους παρέχουμε μια ζωή που αρμόζει σε ένα παιδί του πολιτισμένου κόσμου.
Σταμάτα λοιπόν να συναλλάσσεσαι με το 5% του πληθυσμού, που σε γλύφουν και σου παρουσιάζουν μια πλασματική εικόνα του λαού που εκπροσωπείς και αφουγκράσου τους απλούς πολίτες και τις ανάγκες τους.
Και πες σε αυτόν τον Παπακωνσταντίνου όταν πηγαίνει να συνομιλήσει με αυτούς Ευρωπαίους ουρακοτάγκους, να μην παίρνει αυτό το ύφος της υπόδουλης θλιμμένης παλλακίδας μπροστά στον Σογκούν αφέντη της, αλλά με αξιοπρέπεια να τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν θα πάρουν μία πίσω αν στραγγαλίσουν το θύμα τους.
Είστε μια νέα κυβέρνηση και στην περίπτωση που δεν έχετε λερωμένη την φωλιά σας, τότε δεν τους χρωστάτε υποτέλεια. Όπως δεν νιώθετε ότι σέρνεται πίσω σας την κληρονομιά του Ελληνικού πολιτισμού, δεν πρέπει να νιώθετε ότι σέρνετε και τις αμαρτίες των προηγούμενων κυβερνήσεων. Δεν πρέπει να υπάρχουν μονόδρομοι για τους λαούς. Αν είναι το μνημόνιο να μας εξαφανίσει ως δια μαγείας , καλύτερα ως άλλοι Χουντίνι να εξαφανιστούμε από μόνοι μας εντυπωσιάζοντας τα πλήθη.
Άσε λοιπόν τον Κωστάκη να τον θυμούνται για το playstasion, και την υπερκόπωση που έπαθε να μετρά τις μίζες των συνεργατών του, άσε τον Καρατζαφέρη να τον θυμούνται για τις ακροβατικές του κωλοτούμπες και τα περιστέρια που κάνουν φωλιά στο κεφάλι του, άσε τον Σημίτη να τον θυμούνται για τα κινέζικα μαγειρέματά του στα οικονομικά και το χρηματιστήριο, άσε την Παπαρήγα να την θυμούνται για το κακό κούρεμά της με το οποίο απαγγέλει το κουμουνιστικό μανιφέστο, τον Τσίπρα και τον Αλαβάνο για τις βελουτέ επαναστάσεις τους και τις χωρίς λιπαρά και ο! υσία πολιτικές τους θέσεις, τον Μητσοτάκη σαν τον πατριάρχη της γκαντεμιάς και βάλτους να λυσσάξουν μετά από 20 χρόνια(θα ζει ακόμα ο Μητσοτάκης) που θα διαβάζουν το όνομά σου στα κιτάπια της σύγχρονης ιστορίας ως ο μάγκας ο ΓΑΠ που συμμάζεψε την χώρα, πάταξε την διαφθορά, αλλά άφησε ταυτόχρονα νηστικούς όλους τους διεθνείς οίκους , τραπεζίτες, φραγκολεβαντίνους, αμερικανάκια, τουρκάκια κλπ μαμελούκους.

Αρκεί που θα σου πει μπράβο η νέα γενιά που θα βρει πατρίδα, και η Ιστορία!

 
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger