Αρχική » » ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

 

Απευθύνομαι γεμάτη οργή, και απορία προς όλους τους καλλιτέχνες της χώρας μας, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Κύριοι, ως Ελληνίδα είμαι βαθιά απογοητευμένη και οργισμένη μαζί σας. Με διακατέχει μεγάλος ΘΥΜΟΣ!! Μια απορία ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ!!! ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ προς τον καλλιτεχνικό και πνευματικό κόσμο της χώρας μας, που είναι και στις σκέψεις όλων των Ελλήνων !!!! Απ' όσο γνωρίζω σε κάθε... δύσκολη καμπή της Πατρίδα μας, κι οπόταν χρειάστηκε προάσπιση του Δημοκρατικού μας πολιτεύματος για ανεξαρτησία της χώρας για αξίες και ιδανικά, ήταν οι καλλιτέχνες που πρωτοστατούσαν στους αγώνες. Αυτοί ήταν που ξεσήκωναν τον λαό, και έτσι ενωμένοι πορευτήκαμε ως χώρα και ως φυλή εθνικά υπερήφανοι για τη ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ.

Σήμερα που και πάλι! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ και αυτή τη φορά με αφανισμό του γένους, τώρα που γίνεται άγριο ξεπούλημα κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από μια ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΔΙΣΤΑΧΤΩΝ ΝΤΑΒΕΛΗΔΩΝ, τώρα που ένας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑ την πατρίδα μας τα πιστεύω μας!

Τώρα που ακυρώνει μια ιστορία 2.500 χιλιάδων ετών για μια χώρα που γέννησε την δημοκρατία και τον πολιτισμό, μια ΕΛΛΑΔΑ που δίδαξε σ' όλο τον κόσμο πως πρέπει να μάχεται για ελευθερία ανεξαρτησία για ιδανικά, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ!!!!!!!!! Πως;

Τηρώντας κατά γράμμα κατευθύνσεις του ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ. ΤΩΡΑ που τα χάνουμε ΟΛΑ!! από μια σπείρα διεθνών τοκογλύφων και αρπακτικών, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ....... ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ! ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ!!! Μια περίεργη σιωπή έχει απλωθεί παντού!!! Μια σιωπή εκκωφαντική, μια σιωπή νεκρική..... Μια σιωπή που ομολογώ με τρομάζει..... και δεν μπορώ να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! για να σώσω την Πατρίδα μου!!!! Ενώ αυτή η αδίσταχτη συμμορία συνεχίζει το εγκληματικό της έργο, χωρίς να τους σταματά ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!

Κι όλο αυτό το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ το έχει αναλάβει «εργολαβικά» ένας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ. Ένα πιστό τσιράκι των Αμερικανών με προσωπείο ΕΛΛΗΝΑ πρωθυπουργού, που σε διατεταγμένη υπηρεσία εκτελεί πιστά εντολές αφεντικών του για πλήρη αφανισμό της φυλής μας! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!!

«Μεταμφιεσμένος» ως Έλληνας πρωθυπουργός, ξεγέλασε τον ελληνικό λαό, και μας «έδωσε» στεγνά στη μεγαλύτερη μαφία διεθνών τοκογλύφων Δ.Ν.Τ.. Τώρα κρατούν δέσμια τη χώρα μας παρασύροντας της ολοένα και περισσότερο στη φτώχεια, την εξαθλίωση την απόγνωση. ΦΟΡΟΙ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ! Αυτές οι λέξεις κυριαρχούν πλέον στην καθημερινότητά μας.

Μας τα πήρανε ΟΛΑ! Ακόμα και την αξιοπρέπεια μας!!!! Μας εξευτέλισαν!!! Ζούμε μια απίστευτη υποδούλωση. Υποθήκευσαν τη χώρα μας τη ζωή μας τα όνειρα μας... βιώνουμε μια σύγχρονη κατοχή!!!
Μπροστά σ' αυτή τη φοβερή λαίλαπα, περιμέναμε από το καλλιτεχνικό και πνευματικό κόσμο της χώρας μας μια αντίδραση, μια διαμαρτυρία κάποια κινητοποίηση κάτι τέλος πάντων!!!! Είχαμε εναποθέσει τις ελπίδες μας σε εσάς! Και αντί γι' αυτό, βλέπουμε μια απίστευτη μουγκαμάρα! Μια παθητική αδιαφορία, μια... «ένοχη» σιωπή από όλους σας!!! Η μόνη φωνή που ακούγεται είναι του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ της χώρας μας κ. Μίκη Θεοδωράκη και τον ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι οι Έλληνες. Είναι ο μόνος που σπάει αυτή τη φοβερά παγερή σιωπή σας, και μας δείχνει ότι πονά για τη πατρίδα και τον Ελληνικό λαό. Όλοι οι άλλοι καλλιτέχνες που ΕΙΣΤΕ;;;;;

Γιατί αυτή η σιωπή μήπως χάσατε τη φωνή σας; ή μήπως επικροτείτε το ξεπούλημα της χώρας μας; Είστε σύμφωνοι με αυτή τη σύγχρονη κατοχή δουλείας, σ' αυτή την αιχμαλωσία που μας υποβάλουν να ζούμε; Είστε σύμφωνοι με την εξόντωση του έθνους μας; Είστε σύμφωνοι να γίνει η Ελλάδα προτεκτοράτο αμερικάνικο; Πρέπει να ξέρετε ότι η σιωπή σ' αυτές τις περιπτώσεις γίνεται συνώνυμη με την αδιαφορία και συμμαχεί με το θύτη.

Με τη σιωπή σας αυτή, προσυπογράφετε όλα τα δεινά που μας έρχονται. ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΕΣΧΑΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!! Δεν γνωρίζω ΤΙ σκέφτεστε και ΓΙΑΤΙ κλειστήκατε σ’ αυτή την απόλυτη σιωπή, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι φέρετε κι εσείς ως Έλληνες ευθύνη για αυτή την αδιαφορία σας. Και ως καλλιτέχνες ακόμη περισσότερες!!!! Γιατί ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας έχει τον τρόπο να προσφέρει διεξόδους άλλου τύπου, όπως γινόταν στο παρελθόν.

Σας ΕΚΛΙΠΑΡΩ !!! σπάστε αυτή τη καταραμένη σιωπή και κάντε κάτι!! Κάντε κάτι πριν να είναι πολύ αργά για όλους μας... Επιτέλους, πάρετε μια θέση ΤΩΡΑ!!! Βοηθήστε την πατρίδα μας. Έχετε υποχρέωση να βοηθήσετε. Έχουμε υποχρέωση ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ, ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ. ΤΩΡΑ πρέπει κι ΕΣΕΙΣ να σταθείτε δίπλα σ' αυτό το λαό και όχι ΠΙΣΩ ΑΠ' ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ!!! να πάρετε αποφάσεις ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ!! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!! 

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.

(Μαρίζα Δροσάκη)


(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger