Αρχική » » Ζοσέ Μουρίνιο: Κορυφαίος σύλλογος ο Παναθηναϊκός

Ζοσέ Μουρίνιο: Κορυφαίος σύλλογος ο Παναθηναϊκός

 



Στο περιθώριο του φόρουμ προπονητών της ΟΥΕΦΑ, ο Πορτογάλος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοσέ Μουρίνιο, σε συζήτηση που είχε με τον Νίκο Νιόπλια έπλεξε το εγκώμιο του ...Παναθηναϊκού, μιας και θυμόταν ότι τον είχε αντιμετωπίσει πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν προπονητής της Ίντερ.


Ο Μουρίνιο όταν έμαθε ότι ο Νίκος Νιόπλιας είναι προπονητής του Παναθηναϊκού, τόνισε:
«Είναι κορυφαίος σύλλογος. Έχω παίξει αρκετές φορές αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό και πρόσφατα πριν από δύο χρόνια».

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά στον Έλληνα προπονητή:

«Έχω και φίλους στην Ελλάδα. Δώσε χαιρετίσματα στον Ντέμη. Είμαστε φίλοι και τα λέμε».

Ο Νίκος Νιόπλιας τον αιφνιδίασε τον Ζοσέ Μουρίνιο, απαντώντας:

«Και εσύ να δώσεις χαιρετίσματα σε έναν πρώην συμπαίκτη μου, που τον έχεις παίκτη. Τον Ντιαρά».

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας» έμεινε έκπληκτος από αυτό το γεγονός, ότι ο παίκτης του υπήρξε συμπαίκτης με τον 45χρονο τεχνικό.

Για τον καινούργιο σταθμό στην καριέρα του, την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μουρίνιο ότι την φετινή σεζόν η ομάδα του πιο εύκολα θα κατακτήσει το Τσάμπιονς λιγκ παρά το πρωτάθλημα, μιας και η Μπαρτσελόνα είναι στρωμένη ομάδα ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα χρειαστεί χρόνο μιας και χτίζεται τώρα ώστε να ξαναπάρει τα πρωτεία.

Όσον αφορά την Ίντερ τόνισε ο 47χρονος τεχνικός:

«Ήμουν τυχερός που ήμουν στην Ίντερ. Διότι το 70% των παικτών πίστεψαν ότι η περσινή θα είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετοί από αυτούς λόγω ηλικίας δεν θα είχαν άλλη ευκαιρία. Τους το έδωσα να το καταλάβουν και έτσι το πήραμε».

Ο Νίκος Νιόπλιας είχε την ευκαιρία σε αυτό το φόρουμ να μιλήσει με τους Πεπ Γκουαρντιόλα, τον Ρόι Χότζον και τον Μάρτιν Γιολ για τις απόψεις τους σε τεχνικά θέματα, αλλά και στους κανονισμούς. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μουρίνιο και ο Γκουαρντιόλα τόνισαν στον Μακεδόνα τεχνικό πως η Ρούμπιν Καζάν είναι επικίνδυνη ομάδα.

«Μακριά από τη Ρούμπιν. Δεν θα την ήθελα αντίπαλο. Είναι απρόβλεπτη ομάδα και θέλει προσοχή», είπε ο προπονητής της Ρεάλ, ενώ ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ανέφερε ότι «είναι ύπουλη ομάδα. Το καταλάβαμε και πέρυσι όταν παίξαμε».


(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger