Αρχική » » Σαν σήμερα: Κάποτε έκανε εφόδους... τώρα είναι αμπαρωμένος στο Μαξίμου και αναμένει την έφοδο των πολιτών

Σαν σήμερα: Κάποτε έκανε εφόδους... τώρα είναι αμπαρωμένος στο Μαξίμου και αναμένει την έφοδο των πολιτών

 «Έφοδος» Παπανδρέου στο ΙΚΑ πλατείας Αττικής

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς... Που είναι οι εποχές που ο Γιωργάκης έκανε "εφόδους" στο ΙΚΑ όπως σαν σήμερα πριν ένα χρόνο όταν αιφνιδιαστικά επισκέφθηκε το ΙΚΑ στην πλατεία Αττικής; Τώρα κλειδωμένος στο Μαξίμου καλεί τους δημοσιογράφους για να επικοινωνήσει με τον κόσμο μιας και ξέρει ότι δεν τον παίρνει πια για "εφόδους"... αλλά αναμένει την "έφοδο" του κόσμου:

Νωρίτερα ο Γ.Παπανδρέου πραγματοποίησε επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στην πλατεία Αττικής μόνος του χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και καμερών (ΣΣ. Χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων αλλά με την παρουσία προσωπικού φωτογράφου... που τράβηξε και τις φώτο που βλέπουμε...).
Ο κ. Παπανδρέου μίλησε με υπεύθυνους του καταστήματος και πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν και διαπίστωσε την εικόνα που είχε και ο ίδιος για την ταλαιπωρία που υφίστανται, τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι πολίτες.
Ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι θα πρέπει να αξιοποιηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η εμπειρία των εργαζομένων για την εγκαθίδρυση ηλεκτρονικού συστήματος διακυβέρνησης.
Επιπλέον, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με το ιατρικό προσωπικό του ΙΚΑ και ενημερώθηκε για το τεράστιο πρόβλημα από την έλλειψη προσωπικού καθώς έχουν αρκετά χρόνια να προσληφθούν νέοι γιατροί.
Ο κ. Παπανδρέου μίλησε ακόμη με προσωπικό stage του ΙΚΑ και είπε ότι τόσο το θέμα των stage όσο και της ανεργίας θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με πάγιο τρόπο από εδώ και πέρα
Ένα χρόνο μετά όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το ΙΚΑ, οι πολίτες, οι γιατροί και οι stage και για τα οποία ο GAP είχε πλήρη εικόνα...
έχουν λυθεί καθώς...
« εγκαθιδρύθηκε με απόλυτη επιτυχία το ηλεκτρονικό σύστημα διακυβέρνησης»

άρα η "έφοδος" απέδωσε...μηδέν εις το πηλίκο...

που λέει και ο ίδιος

 (ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger