Αρχική » » Έγκαιρη Λειτουργία Σχολείων

Έγκαιρη Λειτουργία Σχολείων



Κυρίες Υπουργοί της Παιδείας μας.
Τα προηγούμενα χρόνια την επομένη του αγιασμού των σχολείων, ΟΛΑ τα σχολεία ξεκινούσαν...
με πλήρες πρόγραμμα.
Στο 10ήμερο από πρώτη έως δέκα Σεπτεμβρίου, τα Υπηρεσιακά Συμβούλια τακτοποιούσαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες του προσωπικού των σχολείων, οι δ/ντές των σχολείων συνέτασαν τα ωρολόγια προγράμματα τα οποία στη συνέχεια υποβάλλονταν στις Δ/νσεις και τα Γραφεία γιά θεώρηση και στις 12 Σεπτεμβρίου ξεκινούσαν τα σχολεία με πλήρες ωράριο.
Γιατί φέτος "σέρνονται" έτσι τα σχολεία; Πρόγραμμα κανονικό δεν υπάρχει και σχολεία, δίνεται προσωρινό πρόγραμμα ημέρας, οι μαθητές δεν γνωρίζουν αν ο καθηγητής που μπαίνει τώρα στην τάξη θα είναι ο καθηγητής που θα τους διδάξει κανονικά το μάθημα ή θα τον αλλάξουν, γίνονται 4ωρα και 5ωρα στα δε σχολεία της Επαγγελματικής εκπαίδευσης, γίνεται ... το έλα να δείς.
Τελικά κυρίες Υπουργοί λειτουργεί το Υπουργείο σας ή όχι;

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
 
 (ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger