Αρχική » » Άρης Καβαλάρης

Άρης Καβαλάρης




Μια τεράστια, μια ιστορική νίκη ...
με 1-0 πέτυχε ο Άρης απόψε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου, την ομάδα του Ντιέγκο Φορλάν, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το γκολ ο Χαβίτο με εκπληκτικό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή. Πίεσε η Ατλέτικο στο τελευταίο τέταρτο, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Κούπερ πήρε την ταυτότητα του Κίκε Φλόρες. Ο Άρης θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός φέτος. Παρά ττις απουσίες του έδειξε ότι διαθέτει και βάθος σαν ομάδα. Είναι για μεγάλα πράγματα. Σε παροξυσμό οι οπαδοί του.
Άρης να γουστάρεις, να φλιπάρεις, να νετάρεις.
Ο ΠΑΟΚ πάλι, δεν χάνει ότι κι αν συμβεί. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Μαλεζά τη Μπρυζ και το τελικό 1-1 τον κάνει να αισιοδοξεί για πρόκριση. Η ομάδα μετά από τα διπλά παιχνίδια με Άγιαξ και Φενέρ, είναι μπαρουτοκαπνισμένη, είναι φρέσκια, είναι φιλόδοξη, τα δίνει όλα και δεν παραδίνεται ποτέ.
Η ΑΕΚ τέλος, κέρδισε με 3-1 τη Χάιντουκ Σπλιτ, πιο δύσκολα από ότι φαίνεται από το σκορ. Προηγήθηκε με τον Τζεμπούρ στο 12΄αλλά ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 29΄. Ακόμη καλύτερη στο δεύτερο μέρος, πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 65΄με τον Λύμπε και ο Σκόκο διαμόρφωσε στο τέλος το 3-1. Η ομάδα αρχίζει να θυμίζει ομάδα του Ντούσκο. Στρωτό, γρήγορο, όμορφο, επιθετικό ποδόσφαιρο.
Και οι τρείς πρέσβεις μας κακομαθαίνουν.
Μικρός Οδυσσέας 
      
(ΠΗΓΗ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger